Nový Fiat 600e

"Nový Fiat 600e: Ikonický design, dlouhý dojezd a zážitek z jízdy pro město i přírodu."

Fiat 600e je moderní elektrický vůz, který kombinuje estetiku a styl italského designu s ekologickým pohonem.

Některé klíčové rysy nového modelu:

  Elektrický pohon: Nový Fiat 600e je plně elektrický vůz s bateriemi o kapacitě 54 kWh, poskytující dojezd přes 400 km v kombinovaném cyklu WLTP a více než 600 km v městském cyklu WLTP.


  Design a Styling: Vůz zdědil jméno po původním modelu 600 z 50. let a nese ikonické prvky italského designu. Exteriér je ozdoben moderním LED osvětlením, většími koly, a chromovaným nápisem 600.


  Interiér a Pohodlí: Interiér vozidla nabízí prostornost pro pět osob a různé pohodlné funkce, jako jsou elektricky nastavitelná sedadla s masážní funkcí, ambientní osvětlení a barevná terapie pro vytvoření příjemné atmosféry.


  Bezpečnost a Asistenční Funkce: Nový Fiat 600e je vybaven širokou škálou bezpečnostních a asistenčních funkcí, včetně autonomního řízení na úrovni 2, adaptivního tempomatu, asistenta při parkování a monitoringu mrtvých úhlů.


  Konektivita: Vůz nabízí moderní konektivitu s funkcemi jako hands-free elektricky ovládanými zadními dveřmi, automatickou klimatizací, senzory deště a stmívání, a multimediálním systémem s funkcemi CarPlay a Android Auto.


  Dostupné Verze: Nový Fiat 600e je k dispozici ve dvou verzích - La Prima a RED. Verze RED je zaměřena na mladé zákazníky, kteří hledají etické a ekologické řešení mobility.

Již brzy na našem showroomu FIAT  v Hradci Králové