Jeep® Wrangler My24

Jeep Wrangler 2.0GME 280K MY24

Nový Jeep ® Wrangler pro rok 2024 představuje další evoluci tohoto ikonického terénního vozu.

 S nekompromisní kombinací terénních schopností, autentického designu Jeepu a moderních technologií nabízí zcela nový zážitek z jízdy.

 

Pro splnění poptávky zákazníků po tradičním benzínovém motoru bude k dispozic limitovaná várka Jeep Wrangler vybavených 2,0litrovým přeplňovaným benzínovým motorem,který nabízí výkon 272 koní a točivý moment 400 Nm, což poskytuje dostatečný výkon pro terénní i silniční jízdu..

 

Nový  JEEP WRANGLER MY24 se nabízí ve verzi Sahara a Rubicon Jeep a  přináší řadu vylepšení a luxusních funkcí, které zvyšují pohodlí, styl a bezpečnost pro vaše dobrodružství v terénu.

Verzi Sahara poznáte podle 18" kol s novým designem pro elegantní vzhled.Rubicon 17" kola s novým designem pro vynikající trakci Multimediální displej 12,3" s dotykovým  intuitivní ovládáním je shodný pro obě verze včetně  LED světlometů pro lepší  viditelnost a bezpečnost.V interiéru jsou kožené sedadla pro luxusní a pohodlnou jízdu , vyhřívaná přední sedadla a volant pro komfort v chladných podmínkách ,která jsou  elektricky nastavitelná ve 12 směrech. Prémiový zvukový systém Alpine s 9 reproduktory pro vynikající zážitek z hudby. Systém Keyless Go a Passive Entry pro pohodlné a bezpečné otevírání a zamykání vozidla. Zadní couvací kamera a přední a zadní parkovací senzory pro snadné manévrování v městském provozu i terénu .Asistenty pro upozornění na opuštění jízdního pruhu, upozornění  únavy řidiče a informace o dopravních značkách pro bezpečnější a pohodlnější jízdu.


 

"Jeep Wrangler není jen auto, je to způsob života, symbol svobody a dobrodružství na každém kilometru cesty." 

 

 

JEEP WRANGLER 2.0T MY2024 máme pro Vás skladem , zastavte se.