Jeep® Wrangler 4xe

Nový plug-in hybridní model Wrangler 4xe

Plug-in hybridní Wrangler 4xe pohání osvědčený benzínový motor  2,0 T 280k  v kombinaci s dvěma elektromotory-generátory  a osvědčenou osmistupňovou automatickou převodovkou TorqueFlite.  

Wrangler 4xe poskytuje kombinovaný výkon 380 k a nejvyšší točivý moment 637 Nm. Díky kombinovanému výkonu zrychlí  z 0 na 100 km/h za 6,4 sekundy.Pohon 4x4 lze vužít v ryze elektrickém režimu s nepřekonatelnou ovladatelností v nízkých rychlostech a dojezdem  50 km (v městském provozu, s nulovými emisemi), což je zvláště přínosné při každodenním využití v  městském provozu.  Baterie je plně nabitá za méně než 3 hodiny, přičemž lze využít i možnost naplánování nabíjení a díky funkci maximální rekuperace energie (Max Regen) zvýšit intenzitu nabíjení během plachtění.

-  Přeplňovaný benzínový čtyřválec 2.0 o výkonu 200Kw.

- První elektrický generátor připojený ke spalovacímu motoru.

- Kromě synergie se spalovacím motorem může v případě potřeby fungovat také jako vysokonapěťový generátor.

- Druhý elektrický generátor instalovaný na převodovce a spojený s osmistupňovou automatické převodovkou TorqueFlite (ZF 8P75PH), který generuje trakci a získává energii během brzdění.

- 96článkovou/17 kWh/400voltovou lithium-iontovou baterii (nikl-mangan-kobalt) .

Jeep Wrangler 4xe je nabízen ve verzi Sahara a Rubicon

 Sahara se vyznačuje vytříbenými stylistickými prvky, včetně blatníků a hard topu v barvě karoserie, specifických 18palcových kol z lehké slitiny a látkových nebo kožených sedadel. Pokud jde o technologie pro vyšší bezpečnost a komfort, ve výbavě nechybí dvouzónová automatická klimatizace, konfigurovatelný 7palcový barevný TFT přístrojový panel, 8,4palcový infotainment Uconnect™ NAV s funkcemi zrcadlení chytrého telefonu Apple CarPlay a Android Auto, audio systém Alpine s 9 reproduktory, subwooferem a výkonem 552 W, dále monitoring mrtvého úhlu s detekcí křížení dráhy za vozidlem a bezklíčový vstup a startování Keyless Enter 'N Go™.

Rubicon s nejlepším vybavením pro extrémní terénní dobrodružství – vyniká nezaměnitelným a ikonickým vzhledem s černými lemy blatníků, potiskem kapoty ve speciální barvě Electric Blue s nápisem „4xe“, kterým prosvítá barva karoserie, povrchovou úpravou Neutral Grey na masce chladiče a rámečcích mlhových světel, lištami proti kamenům, plátěnou střechou a specifickými 17palcovými koly z lehké slitiny s agresivními pneumatikami Mud Terrain.Mezi specifické prvky pro jízdu v terénu patří systém pohonu všech kol Rock-Trac, elektronické uzávěrky diferenciálů přední a zadní nápravy Tru-Lok a elektronicky odpojitelný stabilizátor přední nápravy (Active Sway Bar System).

Jako každý Jeep Wrangler, i verze 4xe mají certifikaci Trail Rated, která potvrzuje jejich legendární schopnosti v terénu. Tato certifikace je výsledkem řady náročných testů prováděných v následujících oblastech: trakce, manévrovatelnost, výkyv náprav, brodivost a světlá výška.

Těšíme se na Vaší navštěvu