Jeep® Compass MY 2024

 

Jeep® Compass MY24

Nový Jeep Compass MY24 je k dispozici se dvěma hybridními pohonnými systémy: e-Hybrid a 4xe plug-in hybrid.

Obě varianty nabízejí špičkové technologie a vynikající výkon, přičemž e-Hybridní pohonný systém je navržen s důrazem na efektivitu a uživatelskou pohodlnost.

e-Hybridní pohonný systém:

Automaticky řídí přepínání mezi plně elektrickým, hybridním a benzínovým motorem na základě stavu nabití 48V baterie, jízdních podmínek a dalších parametrů sledovaných v reálném čase.Poskytuje plně elektrický pohon při startování, při nízkých rychlostech, za jízdy a při parkování, což zvyšuje efektivitu a snižuje emise a spotřebu.Automatické dobíjení 48V baterie je řízeno rekuperací energie při brzdění nebo zpomalování, což eliminuje potřebu externího nabíjení a poskytuje maximální komfort a prožitek z jízdy.

4xe plug-in hybridní technologie: 

Umožňuje ještě větší flexibilitu a výkon.Díky plug-in hybridní technologii je Jeep Compass vhodný pro každodenní jízdu ve městě a delší výlety, poskytuje kompromis mezi výkonem a a to v kombinaci s flexibilitou a možností přizpůsobení se individuálním potřebám.


Jeep s systémem 4xe přináší revoluční přístup k pohonu 4x4, který kombinuje legendární off-roadové schopnosti s plug-in hybridním systémem, posouvající tak hranice výkonu a udržitelnosti.

Systém Selec-Terrain: Nabízí až čtyři režimy pro optimální výkon všech kol za různých povětrnostních podmínek: Auto, Sníh, Písek/Bláto a Sport, což umožňuje vozidlu přizpůsobit se podmínkám terénu.Exkluzivní režim Rock je dostupný pouze na modelu Trailhawk, poskytující maximální výkon pro extrémní off-roadové podmínky.
 Model Trailhawk je vybaven kryty podvozku, agresivními terénními pneumatikami a charakteristickým červeným zadním tažným hákem Jeep, poskytujícími připravenost na náročné podmínky.Nájezdový úhel 30,4 stupně, úhel průjezdu 23,7 stupně a úhel odjezdu 33,3 stupně, spolu s funkcemi Hill-descent Control a schopností táhnout až 483 mm vody a až 1 750 kg, potvrzují výjimečnou schopnost tohoto vozidla.

Nový Jeep s systémem 4xe nejen předefinoval koncept pohonu 4x4, ale také posunul hranice v oblasti terénních vlastností, výkonu a udržitelnosti. S touto kombinací technologií je připraven čelit všem výzvám terénu a poskytovat nekompromisní výkon a spolehlivost ve všech podmínkách.


Nový Jeep Compass MY24 s hybridními pohonnými systémy přináší nejen špičkové technologie a ekonomičnost, ale také flexibilitu a výkon pro různé typy terénů a jízdních podmínek. Bez ohledu na to, zda je vaším cílem dobrodružství v terénu nebo pohodlná jízda ve městě.

Jeep Compass MY24 je připraven splnit vaše potřeby.