Jeep® Compass 1.3T MY21

 

Jeep® Compass MY21

Oblíbený Jeep® Compass se představuje v zcela novém vzhledu. Jeep® Compass prošel zásadní obměnou interiéru a velmi povedeným faceliftem exteriéru.

Nabízen je ve čtyrech výbavových stupních ,které mají v standardu nejmodernější aktivní i pasivní bezpečnostní prvky a o pohodlí se postará vysoký standard v dané třídě.

Longitude 8,4palcový infotainmentem Uconnect 5 s bezdrátovou integrací chytrého telefonu, full LED světlomety, zadními parkovacími senzory, látkovými sedadly 17 palcovými koly z lehké slitiny,LED mlhová světla, střešní ližiny, dvouzónovou automatickou klimatizaci, zadní parkovací kameru a konfigurovatelný 7palcový TFT přístrojový panel.

Limited nabízí ve standardu adaptivní tempomat, 18palcová kola z lehké slitiny, přední a boční parkovací senzory s funkcí automatického parkování, bezklíčový vstup a startování, palubní desku čalouněnou kůží Nappa, nový 10,25palcový digitální přístrojový panel a systém Uconnect s novou 10,1palcovou dotykovou obrazovkou.

S Limited vrcholný model s full LED světlomety, nárazníky a přední částí v barvě karoserie, 19palcovými koly z lehké slitiny, novými hands-free zadními výklopnými dveřmi a koženými sedadly, která lze elektricky nastavit až v 8 směrech.

Trailhawk  offroadový specialista se schopnostmi na úrovni Trail Rated, který vyniká svalnatým a výrazným vzhledem a nabízí specifickou výbavu pro jízdu v terénu. Vůz je vybaven vysoce výkonným zavěšením a poskytuje prvotřídní offroadové úhly: nájezdový úhel 30,4°, úhel sjezdu 33,3°, přechodový úhel 20,9° a světlá výška 21,3 cm. Standardem verze Trailhawk je také systém kontroly trakce Selec-Terrain s pěti režimy, který zahrnuje specifický režim Rock, jež byl navržen přímo pro tento model.

K výročí značky Jeep je uvedena speciální edice 80th Anniversary tato exkluzivní edice pro kterou je  charakteristický exkluzivní design s 80th Anniversary. Tento oslavný model je charakteristický exkluzivním designem s oslavnými logy a 18palcovými koly z lehké slitiny. Vyznačuje se full LED světlomety a šedou povrchovou úpravu Neutral na kolech, přední masce chladiče, spodní části přídě, krytech vnějších zrcátek a střešních ližinách. Leskle černé doplňky zdobí spodní panely, lemy blatníků, střechu a rámečky mlhových světel. logy a 18palcovými koly z lehké slitiny.