Jeep® Avenger JIŽ OD 499.000,-Kč vč. DPH

 


Jeep® Avenger je nyní k dispozici za atraktivní cenu již od 499 900 Kč včetně DPH ve výbavě Longitude, s benzínovou motorizací 1.2 Turbo 100 k.

Avenger nabízí široké spektrum variant, včetně 100% elektrické verze, e-Hybridu s automatickou převodovkou a zážehových alternativ s manuální převodovkou. Tím splňuje svůj závazek vůči zákazníkům, poskytující jim svobodu volby.

Aktuálně je k dispozici atraktivní akční cenová nabídka pro všechny motorizace. Nový Avenger modelového roku 24 je k dispozici ve třech výbavových stupních – Longitude, Altitude a Summit.

Čistě elektrická verze Jeep® Avenger je vybavena 400V elektromotorem, který poskytuje suverénní dojezd až 600 km podle normy WLTP-město. Navíc, díky schopnosti rychlého nabíjení, lze prodloužit dojezd o 30 km za pouhé tři minuty. Akční cena čistě elektrické verze začíná již od 939 900 Kč včetně DPH, ve výbavě Longitude.

Verze e-Hybrid kombinuje elektrický a spalovací motor, což zajišťuje komfortní jízdní projev. Pohon tvoří kombinace 1,2litrového zážehového tříválce, 48voltové lithium-iontové baterie a automatické šestistupňové dvouspojkové převodovky. Vůz je navržen s ohledem na co nejlepší spotřebu paliva. Akční cena 1.2 Turbo e-Hybrid ve výbavě Longitude začíná již od 569 900 Kč včetně DPH.

Zážehová varianta je vybavena 1,2litrovým motorem s maximálním výkonem 100 koní při 5500 ot./min, točivým momentem 205 Nm při 1750 ot./min a šestistupňovou manuální převodovkou. ve výbavě Longitude, již od 499 900 Kč vč. DPH.

Vylepšení v oblasti komfortu zahrnuje elektricky ovládanou panoramatickou střechu pro příjemný zážitek z jízdy a elektricky ovládané a kůží čalouněné sedadlo řidiče s masážní funkcí, které poskytuje účinnou oporu a je dostupné pro všechny varianty pohonných jednotek.

Značka Jeep® nabízí pro model Avenger 5letou prodlouženou záruku na celý vůz, u plně elektrické verze záruku na baterii 8 let  / 160 000 km.

Zastavte se na testovací jízdu u nás v REGIO AUTO Hradec Králové