Alfa RomeoTributo Italiano MY2024

 


  Speciální série pro celou modelovou nabídku, zahrnující Giulii, Stelvio a Tonale, které budou výhradně dostupné ve třech barvách italské vlajky.

Modelová řada byla v duchu sportovní elegance přepracována, včetně dvoubarevného laku s černou střechou, bodykitu v barvě karoserie, italské vlajky na krytech zrcátek a mnoha dalších detailů. Interiér nabízí ještě větší exkluzivitu díky novým sedadlům z perforované kůže s červenými detaily a výraznému vyšívanému logu na opěrkách hlavy.

Tibuto Italiano ztělesňuje italské know-how a sportovní charakter Alfa Romeo. Výrazný vzhled sérií Tributo Italiano zahrnuje dvoubarevné provedení karoserie s černou střechou, bodykit v barvě karoserie a italskou vlajku na vnějších zrcátkách. Modely Giulia, Stelvio a Tonale jsou k dispozici ve třech barvách italské vlajky v kombinaci s černou střechou.

Charakteristické znaky Tributo Italiano zahrnují přední masku chladiče ve tvaru písmene „V“, sportovní kola z lehkých slitin, a červené brzdové třmeny Brembo. Interiér všech modelů nyní nabízí nová sportovní sedadla z perforované kůže s červenými detaily a vyšívaným logem speciální série.

Tributo Italiano nezapomíná ani na technologické inovace, s nabídkou pohonných jednotek zážehového a vznětového motoru pro modely Giulia a Stelvio, a hybridního pohonu pro model Tonale. Všechny modely jsou vybaveny aktivním odpružením s elektronicky řízenými tlumiči a moderními prvky pro bezpečnost cestování.

Motorizace pro Alfa Romeo Giulia a Stelvio Tributo Italiano mají následující možnosti: zážehový motor 2.0 Turbo o výkonu 280 k:8stupňová automatická převodovka, pohon všech kol Q4 a nebo vznětový motor 2.2 Turbo o výkonu 210 k: 8stupňová automatická převodovka, pohon všech kol Q4

Pro model Tonale Tributo Italiano mají zákazníci následující možnosti: mild hybridní pohon s výkonem 160 k: 7stupňová automatická převodovka TCT a inovativní verze Plug-In Hybrid Q4 o kombinované výkonu 280 koní , který nabízí dojezd přes 80 km v plně elektrickém režimu pro maximální každodenní mobilitu a celkový dojezd přes 600 km pro dlouhé cesty mimo město.

Již brzy na našem showroomu Alfa Romeo v Hradci Králové